What’s On My iPhone?! | NinaMarije

Video is ready, Click Here to View ×


Hoi, ik ben Nina, 16 jaar en leuk dat je kijkt naar deze video!
Op mijn kanaal maak ik vooral video’s over fashion, beauty en lifestyle.
Elke vrijdag om 16:00 komt er een nieuwe video online en soms upload ik ook tussendoor.
Ik heb ook een blog www.nina4mode.wordpress.com waar ik schrijf over dezelfde dingen als waar ik video’s over maak!

Wil jij graag up-to-date blijven van mijn nieuwste video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal!

Social media:
✖ Email – nina4mode@gmail.com
✖ Snapchat: b-nina
✖ Twitter – www.twitter.com/nina4mode
✖ Instagram – www.instagram.com/nina4mode
✖ Blog – www.nina4mode.wordpress.com

Bloglovin:
✖ www.bloglovin.com/blog/12538283

40 thoughts on “What’s On My iPhone?! | NinaMarije

  1. Nina even een update iTune bestaat nog wel alleen heet die nu imusic helemaal gratis wel stom want ze doen heel vaak updates de mensen die de app hebben gemaakt dan natuurlijk. De logo van de app is een beetje rood rozig met een muzieknoten in het midden.?

  2. Uuhmm kan je misschien vaker videos maken ik kijk elke dag en er is bijna nooit een nieuwe video je kan gwn 2 x in de week doen ofz nie boos bedoeld hoor LY en ik vind joun stem super mooi xx

  3. haai nina super leuke video! maar ik heb even een vraagje: hoe heet die app waarmee je looks bij elkaar maakt. ? zou je willen reageren? ps als het alleen voor iphone is welke vervanger kun je dan het best gebruiken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *